Werken en leren bij MEE & de Wering

Ons team van ruim 200 medewerkers en stagiaires en meer dan 500 vrijwilligers, werkt vanuit ons hart, onze deskundigheid en jarenlange ervaring aan het ondersteunen van de inwoners van Noordwest-Holland.

Waarom we doen wat we doen

Wij bieden informatie, advies, ondersteuning en activiteiten – vaak in samenwerking met lokale organisaties en verenigingen – om mensen te helpen om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Ons doel? We faciliteren mensen om het voortaan zélf te kunnen. Zodat ze gezond, zelfstandig en met plezier hun leven kunnen leven. We nemen problemen dus niet over, maar denken mee, wijzen de weg en ondersteunen bij de te nemen stappen. Zodat mensen (weer) grip op hun leven krijgen.

Wij werken voornamelijk volgens de cao Sociaal Werk. We zijn trots op ons team van ruim 200 medewerkers en stagiaires en meer dan 500 vrijwilligers, en we hebben jou hier graag bij!

Onze cliënten ondersteunen wij in het zelfstandig en honderd procent meedoen in de maatschappij. Daar waar zij – om welke reden dan ook – moeite hebben om hun leven (weer) goed op de rit te krijgen. Wij doen dit deskundig, bevlogen en effectief.

Wij zijn een erkend leerbedrijf bij SBB. Dit betekent dat wij een hoge kwaliteit van begeleiding kunnen bieden aan stagiaires. De stageplaatsen die we bieden zijn geschikt voor MBO- en HBO-studenten.

MEE & de Wering is erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Als organisatie zorgen wij er met elkaar voor dat wij duurzaam inzetbaar blijven en de organisatie zo een beroep kan doen op kennis en ervaring ook op langere termijn.

Wij hebben veel waardering voor mantelzorgers. Daarom zorgen we dat onze medewerkers hier alle ruimte voor hebben. Sinds 23 april 2020 zijn wij door de organisatie Werk & Mantelzorg daarom erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever.

Sollicitatieprocedure

Nadat je je sollicitatie hebt ingestuurd zal je van ons een bevestiging ontvangen waarbij we je laten weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek of niet.

In het kennismakingsgesprek krijg je meer achtergrond over de inhoud van de functie en leren we elkaar beter kennen. Mogelijk volgt er nog een tweede ronde. Na de gesprekken bespreken we de arbeidsvoorwaarden en kan je daarna aan de slag als MEEdewerker!

Meer over ons

Lees meer over ons zoals ons verhaal, onze diensten, onze medewerkers of voor wie we het allemaal doen.

Bekijk onze vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures.