Loop stage bij MEE & de Wering

Stagelopen bij MEE & de Wering is uitdagend en veelzijdig. We bieden stageplaatsen voor MBO- en HBO-studenten. Bij ons leer je om klanten te helpen omgaan met de uitdagingen van het leven.

Voor wie?

We hebben plek voor eerste-, tweede- en derdejaars HBO-studenten en eerste- en tweedejaars MBO-studenten (erkend SBB-leerbedrijf). Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met bepaalde doelgroepen of werkzaamheden, wij geven je graag de kans om te leren en te ontdekken.

Dit doe je tijdens je stage

Als stagiaire kun je op verschillende plekken bij verschillende doelgroepen aan de slag. Je doet ervaring en kennis op door samen op te trekken met jouw stagebegeleider en andere professionals. Je kan onder andere meelopen met een maatschappelijk werker, een jongerenwerker, een ouderenadviseur of je voert een onderzoek uit. Als toekomstig professional laten wij je ervaren hoe het is om mensen te begeleiden, bijvoorbeeld tijdens het reizen. We leren je hoe je met klanten in gesprek kunt komen over allerlei onderwerpen of hoe je een intakegesprek voert. Je kunt ook kennis en ervaring opdoen in het begeleiden en motiveren van jongeren.

Lijkt het jou wat om bij ons stage te lopen? Bekijk dan onze vacatures of meld je hieronder aan.

Meld je aan voor een stage

Wil je bij ons stage lopen? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

* geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.